Anni Pietala

Anni Pietala (s.1992) on Mäntsälän metsistä, maatilalta kotoisin oleva tasapainoiluun ja alamiehen(naisen) hommiin tykästynyt sirkusartisti. Sirkus Siriuksessa ensin 10 vuotta sirkusta harrastaneelle oli itsestäänselvyys jatkaa ammattilaisen uralle. Hän pääsi opiskelemaan sirkusartistilinjalle, jossa valitsi päälajeikseen löysän nuoran ja pariakrobatian.
Heti valmistuttuaan Anni vietti yhden kesän Sirkus Finlandian matkassa pariakrobatiaa esittäen. Tällä hetkellä hän keikkailee aktiivisesti ja opettaa sirkusta kaiken ikäisille ja tasoisille.
Annin mielestä sirkuksessa parasta on monipuolisuus. Hän itse pitää niin monesta lajista, ettei ole osannut valita vain yhtä. Siksi taitoa löytyykin mm. niin ryhmä- ja permantoakrobatiasta kuin tasapainolajeista (löysä nuora, yksipyöräinen, puujalat).

Esitykset

Videon toteutus: Katri Saarela

Alla on lueteltuna valmiita esityksiä, joita voit tilata tapahtumaasi. Listalta löytyvien ohjelmanumeroiden lisäksi on aina mahdollista valmistaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen numero, joka sopii varmasti tyyliltään haluttuun tilaisuuteen.

Löysä nuora numero –Rannalla on hauska ja viihdyttävä esitys, jossa tunnelmoidaan hiekkarannalla palmupuiden katveessa. Kesto n. 6min

Tämä on klassinen Nuorallatanssi numero, joka sopii tyyliltänsä kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Kesto n. 5 min.

Vauhdikas Sooloyksipyörä numero, jossa nähdään myös korkea kirahviyksipyöräinen. Kesto n.5min.

Siivouspäivä kertoo komedian ja nuorallakävelyn keinoin mattojentamppauksesta, siitä puuhasta mitä me kaikki niin rakastamme. Kesto n. 5 min.

Näyttävä ja korkea puujalkahahmo, joka luo tunnelmaa tapahtumallesi esimerkiksi toivottamalla vieraat tervetulleiksi ovella tai kulkemalla vieraiden joukossa.

Kuvassa Soila Saavala ja Anni Pietala